Top
natuur DEO - lavendel en citroen
  • natuur DEO - lavendel en citroen
4,50

natuurlijke deodorant - lavendel en citroen
effectief en natuurlijk!

----
INGREDIËNTEN: kokosolie (ECO), zuiveringszout, sheabutter, arrowroot, essentiële olië van: tea tree, lavendel, citroengras, munt
-----
blikje
inhoud 50 ml
past door de brievenbus!
----

Veel in de winkel verkrijgbare deodoranten werken maar matig, terwijl ze een veelheid aan (ongezonde) chemische stoffen bevatten. Bovendien wordt deodorant vaak op een zojuist geschoren (dus beschadigde) huid aangebracht. De kans is daardoor nog groter dat de schadelijke stoffen in het lichaam terechtkomen. Dat is een akelig idee!

Daarom ben ik gaan zoeken naar alternatieven, en een beetje gaan experimenteren. Inmiddels ben ik zelf een erg grote fan van deze natuurlijke deo. Het werkt perfect! Van tevoren lijkt het een raar idee, om een vettige stof op je oksels te smeren. Maar kokosolie sluit de huid niet af, het heeft juist een verzorgende werking en voelt prettig aan. Kokosolie en alle overige ingrediënten hebben een antiseptische werking, maar op een zeer milde manier.

Over het gebruik

TEMPERATUUR De vastheid van deze deo is afhankelijk van de temperatuur. De structuur is vergelijkbaar met roomboter: bij warmte is het zacht (tot zelfs vloeibaar) en bij kou is het behoorlijk hard. Gebruik in dat geval de vingers (of een lepeltje) om een stukje deo los te peuteren. Zodra je het onder je oksel smeert, zal de deo smelten.
HOEVEELHEID vergelijkbaar met de hoeveelheid bodymilk die nodig zou zijn om je oksel in te smeren. Dus ongeveer een kwart theelepeltje, per oksel.

VERDRAAGBAARHEID Dit is een buitengewoon milde deodorant, maar in zeldzame gevallen reageren mensen niet goed op zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en leidt het gebruik tot roodheid van de huid. Stop dan met het gebruik.

KLEDING De deo is vergelijkbaar met een bodymilk: het wordt in de huid opgenomen. Normaal gesproken zal het gebruik dus niet tot vlekken in de kleding leiden.Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over